DE OMGEVING

De omgeving van Vakantiehuis Welkom leent zich uitstekend om totaal je eigen programma samen te stellen. Zoek je rust, dan blijf je lekker in of rond het huis scharrelen. Geen mens die je lastig valt. Ons huis ligt aan het einde van het hofje en biedt, zeker vanaf het moment dat het riet omhoog is geschoten, totale privacy. 

Hou je van wandelen, dan ben je binnen 40 minuten de plas rond en heb je weer een groot aantal vogelsoorten geteld. Een iets langere wandeling, circa 8 kilometer,  leidt je ook rond de plas, maar daarbij verlaat je het park en neemt een kijkje in Bergharen. Libelles, koeien, schapen, reigers, roofvogels..het is er allemaal.

FIETSEN 

Wanneer de E-bikes in het tuinhuis zijn opgeladen kun je vertrekken om heerlijke fietsroutes te volgen. Prachtige vergezichten wanneer je over de dijk langs de Waal fietst, met de veerpont het water over (check even of het binnen het seizoen is) om even later koffie te drinken in Nijmegen. Maar ook wanneer je de andere kant op langs kasteel Hernen en de molen van Ravenstein fietst, levert dat mooie plaatjes op. Zoek je liever het vertier in de de natuur, dan zijn de Hatertse vennen en de Kraaijenbergse Plassen aan te raden. 

STEDENTRIPS

Even de rust ontvluchten en lekker shoppen. Pak dan de auto en binnen 20 minuten ben je in het centrum van Nijmegen, binnen 30 minuten in Arnhem en binnen 40 minuten in Den Bosch. Alle 3 fantastische steden met een rijke geschiedenis en een enorm aanbod aan leuke winkels en terrassen. 

BOODSCHAPPEN

Wanneer je alleen even boodschappen wilt doen bij de dichtstbijzijnde supermarkt ben je het snelst bij de Jumbo in Winssen. Met de auto is dat nog geen 10 minuten. Voor een iets breder aanbod zijn zowel Wijchen als Beuningen aan te raden. Beide dorpskernen hebben alle winkels die in alle dagelijkse behoeften voorzien. 

DUIKEN

Plas De Groene Heuvels is 25 meter diep en al jaren wordt er veel gedoken. Ooit werd er een mammoetschedel gevonden. Naast diverse objecten vind je er een overvloed aan vis, zoals snoeken, karpers, steuren, voorns en zoetwaterkreeftjes. Er bestaan duikkaarten van de Groene Heuvels. 

Let op: neem contact op met info@leasurelands 

voordat je in het water springt.