HET HUIS

Sinds kort hebben wij onze eigen laadpaal voor de elektrische auto.

Vakantiehuis Welkom staat op een middelgroot recreatiepark en heeft een uniek karakter. Er is niet gekozen voor een standaard inrichting,  de eigenaar heeft geprobeerd er een persoonlijke touch aan te geven. Het is geschikt voor het verblijf van 6 personen en heeft de volgende indeling:

Begane grond zonder drempels:

ruime hal, woonkamer met open keuken, slaapkamer met een tweepersoonsbed, bijkeuken, badkamer met douche, apart toilet.

Boven:

twee slaapkamers, ieder met 2 losse bedden, geheime speelkamer voor regenachtige dagen :-)

De ramen van alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van horren om de muggen buiten te houden.

Buiten:

het perceel waarop het huis staat is ruim 900 m2 en je vindt er een afsluitbaar tuinhuis (waar ruim voldoende kussens voor de tuinstoelen liggen) met stopcontacten om je eigen elektrische fiets op te kunnen laden, een terras achter het huis, een zithoek aan de zijkant op het zuiden, een overkapping voor regenachtig weer en een extra terras in de hoek van de tuin,  een schommel en een hangstoel. 

Je bent vrij om met de gehele groep op het terras te zitten, maar kunt je dus ook even terugtrekken op 1 van de andere terrasjes.

Voor ouders van jonge kinderen is het belangrijk te weten dat er langs het perceel een slootje loopt. 

Zodra in mei het riet aan de slootkant omhoogschiet is de tuin volledig omheind en geniet je volop van je privacy.

Voor de kinderen is er een paalwoning en zijn er 2 rekstokken (waar de volwassenen zich ook op uit kunnen leven :-)

Honden en andere huisdieren zijn in dit vakantiehuis helaas niet toegestaan, evenals het binnenshuis roken!

En aangezien het een vakantiepark betreft kunt u hier alleen terecht om te recreëren. Permanente bewoning en het huis gebruiken als uitvalsbasis voor dagelijks werk is niet toegestaan.

Binnenshuis in de keuken zijn alle moderne apparaten aanwezig die je nodig hebt, zoals een combimagnetron, een vaatwasser, inductiekookplaat + afzuigkap.

In de bijkeuken staat een wasmachine + een wasdroger, zodat je even tussendoor een wasje kunt draaien. In de keuken hoef je niet bang te zijn dat je na 1 rondje koffie al weer aan de afwas moet. Er is een ruime voorraad bestek, glazen, servies en pannen.

In de woonkamer hangt een moderne smart-tv, dus met je eigen account kun je naar hartelust  Netflixen en de kinderen kunnen lekker YouTube films kijken als de zon ff niet schijnt.

 

Extra's: 

Voor de kleintjes is er een babybedje aanwezig en een kinderstoel. Het eerder genoemde geheime speelkamertje is verstopt achter een deurtje in 1 van de slaapkamers. Kinderen kunnen er spelen met het keukentje, de poppenkastpoppen en de auto's. 

En voor wie van een spelletje houdt...er is een flinke voorraad gezelschapsspellen!

Het vakantiehuis is uitermate geschikt voor een  fietsvakantie, vriendenweekend, vriendinnenweekend, wandelvakantie, familieweekend, spelletjesweekend en ook voor schrijverssessies.