VAKANTIEPARK 'T BROECKHUYS

Als je s'avonds een formulier inlevert bij de receptie brengen ze s'ochtends verse broodjes bij je thuis :-)

 

Wanneer je verblijft in Vakantiehuis Welkom ben je de slagbomen gepasseerd van  park 't Broeckhuys.  Een middelgroot gemoedelijk park met ruim 200 vakantiehuizen gelegen aan recreatieplas De Groene Heuvels. Er begint vast een belletje te rinkelen als je muziekfestival Down the Rabbit Hole hoort. Dat is namelijk een jaarlijks terugkerend festival aan dezelfde plas. 

 

Voor wie een kijkje in het park neemt, zal zien dat er van alles te doen is. Alleen al een wandeling rondom de grote plas biedt ieder moment van de dag een totaal andere aanblik. 

Op het park zelf zijn vele faciliteiten, zoals een kinderboerderij, een jeu de boulesbaan, een bowlingbaan, poolbiljarts, dartborden, een restaurant met een groot terras, een indoor speeltuin, een grote buitenspeeltuin met een springkussen, een midgetgolfbaan en een tennisbaan. (bowlen, midgetgolf en tennis kunt u betaald reserveren bij de receptie van het park)

www.broeckhuys.nl

 

Direct buiten het park vind je Fundustry Viking Adventures met superspannende activiteiten zoals een klimbos, paintball, lasergame, een zipline over het water en ga zo maar door. Betaald reserveren via

www.fundustry.nl

Aan de andere kant, direct naast het park is Paviljoen het Buitenhuis. Wanneer je een rondje om de plas loopt, doorkruis je dit terrein en in het vakantieseizoen is het een hele gezellige, sfeervolle plek om een hapje of een drankje te doen.

Vervelen hoef je je dus zeker niet. Er is voor iedere leeftijd iets te doen.